Skip to:

Üdvözlök mindenkit!

Ez az első blogbejegyzés, ezen a az új weblapon. Először is sok szeretettel szeretném köszönteni minden régi és új galambász barátomat és az oldalra ellátogató valamennyi ezen sport iránt érdeklődő embert! Új oldalamon megtalálhatja mindenki az őt érdeklő témakört. Megtekintheti galambjaimat több kategóriára lebontva. Találhat az oldalon képgalériát a postagalambász sportról, a galambdúcról, valamint a mindennapjaimról. Ha valaki bővebben olvasna rólam, az eddig elért eredményeimről, esetleg a különböző szaklapomban rólam megjelent cikkeket szertné olvasni, azok számára a Rólam menüpontot ajánlom.
A kapcsolat menüpont alatt pedig levelet lehet írni nekem, valamint a weboldal készítőjénk (webmesternek). Az oldalak, és a galambjaim többségét a facebookon is meg lehet osztani., egy egyszerű regisztráció után pedig sokmindenhez hozzá is lehet szólni, véleményt lehet akotni.
Itt ebben a blogban fogok ezután írni a versenyekről, és még sok mindenről ami a mindennapokban történik, ezért érdemes lesz sűrűn visszalátogatni!
Ha pedig már végignézted galambjaimat és a kapcsolódó oldalakat, akkor keresd fel a festményeimmel foglalkozó oldalaimat is!
Érezzétek jól magatokat az oldalamon és használjátok egészséggel!

Hozzászólások

Szia Sanyi! "Ha valakit bővebben olvasna rólam", javítsd ki mert így nem értelmes. Szerintem értelmes így lenne: "Ha valaki bővebben olvasna rólam" Gratulálok a Web lapodhoz nagyon jó Üdv: Feri

Facebook

Keress meg a Facebookon is!
 

Itt vannak

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen

Készítette

Tetszik a honlap?

Szeretne egy hasonlót?