Skip to:

Galambász blog

Ha eltörik az idő

Nem rég még tél volt a tavaszban, de most már végre galambjainkat kellemes időben tudjuk tréningezni. Azonban a jó idő sem tart örökké, igy nem árt ha felkészülünk arra, ha betör egy hidegfront és kellemetlen hidegre, szelesre, esősre változik az időjárás. Ilyenkor még körültekintőbben kell végezni a további gyakorló utakat. Hideg, esős időjárás esetén, lehetőleg kerülni kell a tréningeket és a feleresztéseket célszerü délelőtt folyamán végezni, mikorra egy kicsit felmelegszik a levegő. A hideg, változékony időjárás szedi leginkább az áldozatait.

ELKEZDŐDÖTT......

Végre beköszöntött a tavasz, itt a jó idő ! Mi már a harmadik tréningútnál tartunk 50 km-ről. A galambok eleddig kiválóan vették a kezdeti gyakorlatokat, szerencsére, hisz sokan tapasztaltuk már, lehetnek problémák egy elhíbázott vagy balul sikerült eresztés miatt. A jó idő beálltával szinte minden postagalambász elkezdte a galambok edzését és kisebb nagyobb csapatok húznak, kavarognak minden irányba. Ilyenkor a szezon elején még nincsnek toppon galamjaink, tehát nem árt az elővigyázatosság !

Üdvözlök mindenkit!

Ez az első blogbejegyzés, ezen a az új weblapon. Először is sok szeretettel szeretném köszönteni minden régi és új galambász barátomat és az oldalra ellátogató valamennyi ezen sport iránt érdeklődő embert! Új oldalamon megtalálhatja mindenki az őt érdeklő témakört. Megtekintheti galambjaimat több kategóriára lebontva. Találhat az oldalon képgalériát a postagalambász sportról, a galambdúcról, valamint a mindennapjaimról.

Facebook

Keress meg a Facebookon is!
 

Itt vannak

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen

Készítette

Tetszik a honlap?

Szeretne egy hasonlót?